Ugrás a fő tartalomra

Fürdőszoba csempe ötletek és ahogyan érdemes kiválasztani azokat

A fürdőszoba építési projektjének lezárása nem történhet meg a csempeburkolat kiválasztásával, és a csempe esetében, ha nem éber, könnyen becsaphatja Önt egy ambiciózus értékesítő. A megfelelő fürdőszoba csempe ötletek kiválasztása valójában sokkal többet jelent, mint egy egyszerű színstílus. Íme néhány tipp, amely segít kiválasztani a legjobb csempét a fürdőszobába.

Hogy a színek is passzoljanak…

A fürdőszoba kialakítása fontos eleme a ház teljes belső terének, és jó benyomást kelthet, ha esztétikus. E fontossága ellenére gyakran alábecsülik egy új építés vagy felújítás tervezési szakaszában. A fürdőszobai csempék szinte bármilyen színben elérhetők.  Kombinálhatja őket egy gyönyörű mozaikmintával, és a hatás garantáltan lenyűgöző is lesz. Vagy választhat néhány egyszínű csempét Kecsekeméten is, amelyek fényes és matt felületű választékban sorakoznak.

Na, de mi a divat?

Az utóbbi időben a fenntarthatóság témája a fürdőszoba csempe ötletek terén is egyre nagyobb jelentőséget kap. Legyen szó a fáról, a kerámiáról vagy a márványról - a fürdőszobai kiegészítők széles anyag választékban kaphatók. Az organikus anyagok, mint például a fa, egyre népszerűbbek, mivel harmonizálnak a fürdőszobák természetes témájával.

A jelenlegi fürdőszobai trendek anyagai lenyűgözőek.  Legyen szó természetes, absztrakt, vagy csak a polcokon lévő mintákról - mindig találhatsz valamit, ami inspirál. Ezt szem előtt tartva sokkal könnyebb megtervezni a saját fürdőszobádat, mint követni azt, ami éppen divatos…

Van összefüggés a színek, minták és a kopásállóság között?

Fontos megjegyezni, hogy nemcsak a padló anyaga, hanem a színe is befolyásolja a PEI-értéket. Általánosságban elmondható, hogy a sötétebb színek kopásállósága alacsonyabb, míg a világosabb színek sok évig tökéletes állapotban maradnak meg. Egy adott padlólap vagy deszka minőségét az "alsó oldal" szerkezetének ellenőrzésével igazíthatja, ha szükséges.


Megjegyzések